{{target_name}}

Tervezd meg a karriered!

Széleskörű és tartalmas útmutatás az álláskeresők számára. Saját szerkesztésű cikksorozatunk praktikus és gyakorlatorientált ötletekkel hivatott támogatni a munka világának résztvevőit. Az írások kitérnek a munkakeresés folyamatának minden részletére, és szakértői segítséggel körbejárják az egyes témákat. A kiadványt online formában is megismerhetik az Issuu nevű felületen keresztül!

{{target_name}}

Karriertervezés az iskolában - Bővített kiadás

Ez a kiadvány a fiatalkori karriertervezés tudatosításával, a tanulók felkészítésével foglalkozik. Tanárok és pedagógusok számára nyújtunk praktikus gyakorlati terveket, óravázlatokat, amelyek segítségül szolgálhatnak a diákok gondolkodásmódjának, hozzáállásának formázásakor, a munkavállalás lépéseinek ismertetésekor, és a készségfejlesztés során is. A kiadvány 18 részletes gyakorlati példát mutat be eszközleírásokkal egyetemben.

{{target_name}}

Az Europass bizonyítvány-kiegészítők felhasználói kézikönyve


A kézikönyv az Europass bizonyítvány-kiegészítőkkel kapcsolatos online szolgáltatásait mutatja be lépésről-lépésre. Az internetes rendszeren keresztül lehetőség van a vizsgaszervező adatainak nyilvántartására és változtatására, a letöltött és lefordított bizonyítvány-kiegészítők nyilvántartására, és a már kiadott bizonyítvány-kiegészítők újrakiadására. 

{{target_name}}

Europass mobilitási igazolvány kitöltési útmutató

Kézikönyv az Europass mobilitási igazolvány szerkesztőfelület (europass.tpf.hu) használatához. 

{{target_name}}

Freecardok