Határtalan hatás: Megnyílt a regisztráció az online

2020-09-24

2020. október 13-án rendezzük meg online formában az idei Erasmus+ disszeminációs konferenciát, ahol megismerheti 2020 Nívódíjasait és felfedezheti az elmúlt hét év projekttermékeit.

​Megnyitottuk a regisztrációt "Határtalan hatás" című online disszeminációs konferenciánkra. A Nemzeti Europass Központot is működtető Tempus Közalapítvány konferenciájának fókuszába idén a legkiválóbb projektek és az elmúlt hét év projekttermékei kerültek. Az online rendezvényen hét virtuális teremben ismerheti meg 2020 Nívódíjas projektjeit műhelymunkák keretében, kapcsolódó eseményeinken pedig felfedezheti az Erasmus+ projektek termékeit.

  • Az online konferenciára IDE kattintva regisztrálhat! 
  • Időpont: 2020.10.13. 10:00-13:00
  • Regisztráció határideje: 2020. október 11.
  • Helyszín: online platform – Zoom 

Hatás. Szemlélet. Változás.

 Hogyan jelenik meg mindez az Erasmus+ programban és hogyan formálja mindennapjainkat a projekteken túl? 

  • Az oktatás, képzés és ifjúság területein aktív intézmények és szervezetek kiemelkedő eredményein át ez is láthatóvá válik. Az Erasmus+ programban megvalósított nemzetközi együttműködésekből nemcsak a résztvevők, hanem az egész társadalom profitálhat. A projektekben elért eredmények, a közzétett segédanyagok és elkészült kiadványok bárki számára inspirálók és hasznosak lehetnek.
  • Vegyen részt konferenciánkon október 13-án, ismerje meg 2020 Nívódíjasait és fedezze fel az elmúlt hét év projekttermékeit!
  • A járványügyi helyzet miatt konferenciánkat online valósítjuk meg. Az esemény eredetileg tervezett koncepciója emiatt több kapcsolódó online rendezvény keretein belül kel majd életre.

Látogasson el kapcsolódó rendezvényeinkre is! 

2020. október 15. 14:00-16:00: Határtalan hatás - Kiemelkedő projekttermékek az Erasmus+ programban
2020. október 15. 10:00: Műhelymunka a felsőoktatási szektor projektmegvalósítókkal (az ErasmusDays programsorozat keretében)

Kattintson IDE a részletes programért és a regisztrációért!